Orice e frumos în oraş are termen de expirare! Asociația Rubio cere montarea camerelor de supraveghere pe mal

  de Raluca Medeleanu | 12 July 2021, 3:45 PM | Știri Arad

  0

  După ce anul trecut Asociația Rubio Pro Copilărie Pro Viață a adunat voluntari care au revitalizat esplanada de pe malul Mureşului, anul acesta a adus şi piese supradimensionate de şah acolo pentru a încuraja arădenii să practice acest sport. Doar că inițiativa nu a avut să dăinuie în timp… hoții nu au rezistat tentației şi au furat din piesele de plastic şi cele două baze cu apă care susțineau steagurile, spre marea dezamăgire a Asociației.

  „Ne manifestam din nou dezamăgirea față de comportamentul unor “cetățeni” ai orașului Arad. Din păcate, ieri seara, din setul pieselor de sah de pe esplanada din Parcul Mihai Eminescu, a fost furat regele de culoare neagră și water bag-utile de la cele două steaguri.

  Solicitarea noastră către autorități de a monta sisteme de supraveghere video in această zonă nu a fost ascultată, astfel ca putem apela doar la voi pentru a afla informații despre persoana sau persoanele care au comis furtul.

  Ne pare rău că dezamăgim atât iubitorii de șah s-au bucurat sa joace pe esplanadă cât și sponsorul principal al acestui proiect, compania @Aptiv”, spun cei de la Asociația Rubio.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.