Organizația Mondială a Sănătății vrea să ajute România în rezolvarea crizei sanitare

  de - | 17 October 2021, 3:43 PM | Coronavirus | Naţional | Sănătate

  0

  Organizația Mondială a Sănătății se implică în România pentru a rezolva criza sanitară și pentru impulsionarea campaniei de vaccinare anti-COVID, a confirmat pentru G4Media Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

  România este în acest moment una dintre țările cele mai afectate la nivel global din cauza pandemiei COVID-19. Într-o singură săptămână, România a înregistrat peste 2000 de decese.

  Reprezentanții OMS vor avea luni o teleconferință cu conducerea INSP în care vor discuta modul în care organizația se poate implica pentru a ajuta România să depășească criza care a dus sistemul sanitar aproape de colaps, dar și pentru a impulsiona campania de vaccinare anti-COVID.

  Alexandru Rafila a mai declarat, duminică, la Antena 3, că opinia experților INSP care au cerut instituirea lockdown-ului ar trebui ascultată: „Eu cred că în această situație trebuie să îi ascultăm și să nu-i discredităm pe experții de la INSP”.

  Sursa: g4media.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.