Ordinul de carantinare a orașului Ineu a fost publicat în Monitorul Oficial

  de Raluca Medeleanu | 25 noiembrie 2020, 9:30 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  După ce solicitarea Direcției de Sănătate Publică Arad de carantinare a orașului Ineu a fost aprobată la nivel local de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, iar apoi s-a obținut avizului INSP și aprobarea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, implicit a lui Raed Arafat, iată că acum ordinul a fost publicat și în Monitorul Oficial al României, făcând ca decizia să fie definitivă.

  Astfel, pentru o perioadă de 14 zile, orașul Ineu este supus unor serii de restricții, pe care le puteți consulta și în articolul publicat ieri pe Special Arad: Orașul Ineu intră oficial în carantină de miercuri seara! Vezi lista interdicțiilor.

  Menționăm că motivul pentru care s-a luat decizia carantinării orașului Ineu nu are de a face doar cu rata mare de incidență a îmbolnăvirilor cu Covid-19, ci și cu faptul că spitalul de acolo are la ora actuală depășită capacitatea operațională.

  Mai jos, redăm Ordinul publicat în Monitorul Oficial Nr 1133 din 25.11.2020:

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.