joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Orașul Nădlac scapă duminică de carantină, dar rămâne în scenariul roșu

  de Special Arad | 26 februarie 2021, 4:25 PM | Știri Arad

  0

  Carantina zonală din orașul Nădlac urmează să înceteze după ce, timp de două săptămâni, locuitorii orașului au avut de urmat reguli mult mai stricte. Astfel, după o analiză făcută asupra situației epidemiologice din Nădlac, conform unei informări a DSP Arad aprobată de INSP, carantinarea orașului Nădlac nu se va prelungi, ea urmând să fie ridicată duminică, 28 februarie, ora 22.00. Desigur, asta nu înseamnă că se renunță la reguli, iar după ridicarea carantinei, Nădlacul va intra în scenariul „roșu” aferent incidenței raportate astăzi și anume 4,72 de infectări la mia de locuitori.

  Alte schimbări 

  Se constată că, față de situația înregistrată la data ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad, 23.02.2021, în următoarele unități administrativ-teritoriale, la data prezentei hotărâri, a fost depășită incidența de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori, fără a depăși incidența de 3 cazuri/1000 de locuitori: Curtici, Dorobanți, Fântânele, Hălmagiu, Iratoșu, Macea. De asemenea, față de situația înregistrată la data de 12.02.2021, în următoarele unități administrativ teritoriale, la data prezentei hotărâri, incidența cazurilor s-a menținut între 1,5-3 la 1000 de locuitori la Arad, Zăbrani.

  VEZI ÎN TABELUL DE MAI JOS SCENARIUL ÎN CARE SE ÎNCADREAZĂ FIECARE ORAȘ ȘI COMUNĂ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.