Update Omul de afaceri arădean Teo Morar, patronul Hotelurilor Parc din Moneasa și Crișana din Arad, a murit azi dimineață. Când va avea loc înmormântarea

  de Alin Olteanu | 15 octombrie 2017, 2:00 PM | Moneasa | Știri Arad | Topic special

  6

  Știri Arad. Omul de afaceri Teo Morar, patronul Hotelului Parc din Moneasa, a Hotelului Crișana din Arad, a restaurantului „Zori de zi”, Clubul Frontera, fostul „Macul Roșu”, dar și a altor proprietăți în județul nostru, a murit azi dimineață, 15 octombrie 2017.

  Soția acestuia a sunat un prieten foarte apropiat omului de afaceri și l-a anunțat că soțul ei a decedat în urma unui infarct miocardic.

  Teo Morar nu a fost bolnav, astfel că nimic nu anunța tragedia de duminică dimineața. Avea 59 de ani.

  Dumnezeu să-l odihnească!

  UPDATE

  Fiul omului de afacaeri a trimis pe adresa redacției următoarea comunicare, pentru a veni în sprijinul celor care doresc să-și ia rămas bun de la Teo Morar: „In urma articolelor aparute pe site-urile dvs, va oferim urmatoarele informatii in cazul in care doriti sa le mentionati in articolul respectiv: trupul neinsufletit se afla la Biserica Ortodoxa din Gradiste (de langa Hotel Crisana), iar inmormantarea va avea loc marti, 17.10, la ora 16:00. Slujba se va tine la Biserica Ortodoxa si apoi se va merge la cimitirul din Gradiste”.
  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace

  Pe paginile de socializare curg mesajele de condoleanțe, Teo Morar fiind o persoană foarte cunoscută arădenilor.

  Untitled

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.