sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Olivia Steer și-a închis pagina de Facebook după prestația lamentabilă în direct la TV

  de - | 22 martie 2019, 12:21 PM | Naţional

  0

  Invitați în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu au avut un dialog spumos . După ce filmarea a făcut deliciul internauților, astăzi pagina de Facebook a Oliviei Steer nu mai există, scrie curentul.info.

  De altfel, dr. Vasi Rădulescu a prevăzut efectul emisiunii și într-o postare pe Facebook a recomandat oamenilor să nu uite imaginea din fotografie:

  „Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării. În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzațional și un om minunat, plin de bun simț, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineața până seara în spital și mai găsește timp și pentru educație medicală. Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel și imaginea asta. Să nu le uitați.”, a prescris medicul pe Facebook.

  Scriitorul Mircea Cărtărescu a descris-o și el pe Olivia Steer într-o postare pe Facebook, ca pe o „panoramă a deșertăciunilor”.

   „Nu mă-ndoiesc că s-ar lăsa arsă pe rug pentru ideile ei. (…) Nu cred că oameni ca ea trebuie blamați, ci priviți cu tristețe, asemenea celor ce cad victimă sectelor religioase, fanatismelor politice, teoriilor conspirațiilor. (…) Dacă susții că americanii n-au pus piciorul pe lună, nu se-ntâmplă nimic. Dacă crezi că Elvis trăiește, poți face oricâți prozeliți vrei. Dar dacă spui că vaccinurile sunt nocive, oamenii care te cred își condamnă copiii la boli și la moarte.”

  Sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.