O româncă de 75 de ani, rămasă fără adăpost, a luat cina cu Papa Francisc

  de - | 17 noiembrie 2019, 9:01 AM | Internaţional

  0

  Surpriză uriaşă la inaugurarea unui adăpost pentru săraci din Roma. Papa Francisc a venit la cină şi a mâncat alături de nevoiaşii printre care s-a numărat şi o româncă, transmite observator.tv. Doamna Elena a rămas în stradă la 75 de ani după ce rulota în care locuia a ars. Suveranul i-a adresat câteva cuvinte de încurajare.

  La 75 de ani, doamna Elena se acomodează că noua ei casă şi familie. Românca locuieşte de câteva zile într-un centru pentru săraci din Roma, abia ridicat. Nu a avut o viaţă uşoară.

  La câţiva paşi de piaţa Sfântul Petru, centrul poate găzdui 50 de oameni. Alţi 200 de oameni îi calcă pragul pentru o masă caldă. Banii vin de la Vatican. Papa Francisc a făcut o prioritate din ajutorarea săracilor, bolnavilor şi a oamenilor în dificultate. Centrul oferă şi îngrijiri medicale celor care au nevoie de ajutor.

  Citește mai multe și vezi imagini cu un singur click aici: observator.tv.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.