joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O româncă de 75 de ani, rămasă fără adăpost, a luat cina cu Papa Francisc

  de - | 17 noiembrie 2019, 9:01 AM | Internaţional

  0

  Surpriză uriaşă la inaugurarea unui adăpost pentru săraci din Roma. Papa Francisc a venit la cină şi a mâncat alături de nevoiaşii printre care s-a numărat şi o româncă, transmite observator.tv. Doamna Elena a rămas în stradă la 75 de ani după ce rulota în care locuia a ars. Suveranul i-a adresat câteva cuvinte de încurajare.

  La 75 de ani, doamna Elena se acomodează că noua ei casă şi familie. Românca locuieşte de câteva zile într-un centru pentru săraci din Roma, abia ridicat. Nu a avut o viaţă uşoară.

  La câţiva paşi de piaţa Sfântul Petru, centrul poate găzdui 50 de oameni. Alţi 200 de oameni îi calcă pragul pentru o masă caldă. Banii vin de la Vatican. Papa Francisc a făcut o prioritate din ajutorarea săracilor, bolnavilor şi a oamenilor în dificultate. Centrul oferă şi îngrijiri medicale celor care au nevoie de ajutor.

  Citește mai multe și vezi imagini cu un singur click aici: observator.tv.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.