duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elevi arădeni, scrisoare către Consiliul Local Arad

  de Special Arad | 25 aprilie 2023, 10:44 AM | Știri Arad

  2

  Elevii clasei a VII-a de la Școala Gimnazială Aurel Vlaicu își doresc înființarea unui nou adăpost pentru câinii comunitari. Acest demers a venit în urma orelor de educație socială unde copiii au învățat, printre altele, și formularea unei petiții. Aceștia au cerut sprijinul mass mediei, în speranța că această petiție va ajunge la CLM:

   

  „Către Consiliul Local al municipiului Arad,

  Subsemnații, elevii clasei a VII- a A de la Școala Gimnazială Aurel Vlaicu din Arad, în baza dreptului de petiționare, prevăzut la articolul 51 din Constituția României și având în vedere prevederile OG nr. 27/2002, cu modificările ulterioare, privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor (prin petiție se înțelege cererea, reclamația, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin poșta electronică, pe care un cetățean sau o organizație legal constituită o poate adresa autorităților și instituțiilor publice centrale și locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor și ale celorlalte organe centrale, companiilor și societăților naționale, societăților comerciale de interes județean sau local, precum și regiilor autonome), vă adresăm propunerea de a înființa un nou adăpost de câini, întrucât cel existent este supraaglomerat (deducem asta din  prezența câinilor fără stăpân pe străzile orașului),  cât și monitorizarea activității hingherilor în scopul eficientizării gestionării acestei probleme.

  Un astfel de program ar fi util în localitatea noastră pentru că:
  – va  scădea numărul câinilor fără stăpân;
  – cetățenii nu vor fi atacați de câinii fără stăpân și se vor simți în siguranță cu privire la acest aspect;
  – câinii fără stăpân  vor fi îngrijiți și în siguranță.
  Prezenta propunere este rezultatul activităților realizate de clasa noastră în cadrul orelor de educație socială.
  Vă rugăm să ne comunicați răspunsul dumneavoastră în termenul legal la această adresă de email: [email protected]
  Cu respect, elevii clasei a VII-a A.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.