marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  DAS vine în spirijinul persoanelor fără adăpost: găzduire, consiliere și hrană pentru cei ce ajung la Adăpostul de Noapte

  de Special Arad | 15 ianuarie 2021, 2:01 PM | Știri Arad

  3

  Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, Direcţia de Asistenţă Socială Arad vine în sprijinul persoanelor fără adăpost oferindu-le găzduire în Adăpostul de Noapte, situat pe str.6 Vânători, nr.55. Capacitatea Adăpostului de Noapte este de 50 de locuri, iar pe perioada stării de alertă serviciile de găzduire sunt permanente.

  În cadrul Adăpostului de Noapte beneficiarilor li se oferă servicii de găzduire, consiliere în vederea depăşirii situaţiilor de risc social, asistenţă socială individualizată, în funcţie de nevoile beneficiarului, asistenţă medicală primară. Beneficiarii din cadrul adăpostului primesc și hrană. În contextul pandemic actual și pentru ca activitate din Adăpost să se desfăşoare în condiţii de siguranţă pentru personal şi beneficiari, accesul şi găzduirea în Adăpostul de noapte se face cu respectarea măsurilor legale pentru prevenirea infectării şi răspândirii SARS-COV-2, distanţarea socială, purtarea măştii în incinta adăpostului, dezinfectarea mâinilor, încălţămintei şi vestimentaţiei.

  „Dorim să venim în întâmpinarea persoanelor fără adăpost, astfel facem apel şi la societatea civilă arădeană să sprijine demersurile instituţiilor implicate, iar dacă sesizează persoane aflate la nevoie, să apeleze următoarele numere de telefon”, declară reprezentanții DAS Arad.

  Adăpostul de Noapte – telefon 0257/214988
  Direcţia Generală Poliţia Locală – telefon 0257/939

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.