marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  O poveste încurcată. A sunat la poliție ca să declare dispariția mamei lui, însă s-a dovedit că aceasta a decedat luna trecută

  de Special Arad | 8 iulie 2021, 8:52 PM | Naţional

  0

  Un bărbat din municipiul Botoşani a fost sancţionat de poliţişti după ce a sunat la 112 şi a anunţat că mama sa, care murise în urmă cu o săptămână, a dispărut de la domiciliu, a declarat, joi, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Nicoleta Federciuc.

  Conform sursei citate, bărbatul le-a povestit poliţiştilor că femeia, în vârstă de 81 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu pe 6 iulie şi nu a mai revenit, însă, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bătrâna a decedat pe 30 iunie.

  În vederea depistării femeii, poliţiştii de investigaţii criminale au demarat activităţi operative specifice în cazul dispariţiei de persoane, semnalmentele persoanei reclamate ca dispărută fiind comunicate inclusiv mass-media. În urma tuturor investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în fapt, femeia este decedată din data de 30 iunie 2021 şi, respectiv înhumată, neexistând prin urmare niciun temei pentru sesizarea dispariţiei acesteia”, a precizat Federciuc.

  În aceste condiţii, anchetatorii au dispus sancţionarea contravenţională a bărbatului pentru alertarea nejustificată a poliţiei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.