miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr de 14 ani a sunat la 112 anunțând că i-a fost înjunghiată mama. Femeia nu a supraviețuit

  de - | 15 octombrie 2022, 11:13 PM | Naţional

  0

  O femeie de 49 de ani a fost înjunghiată mortal, sâmbătă seară, în locuinţa sa din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, apelul la 112 fiind făcut de fiul acesteia, în vârstă de 14 ani. În casă se mai afla şi soţul femeii, acesta fiind în prezent în custodia poliţiştilor.

  ”La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din oraşul Pantelimon. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti oraşului Pantelimon pentru activităţile specifice din competenţă, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ilfov, informează News.ro.

  În imobil au fost găsiţi copilul minor şi soţul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în prezent în custodia poliţiştilor.

  De asemenea, a fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activităţi specifice. Acolo s-au deplasat si poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru cercetări, notează stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.