O parte din Vlaicu rămâne fără încălzire și apă caldă încă două zile

  de Special Arad | 4 noiembrie 2020, 3:54 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva zile v-am anunțat că o parte din blocurile cuprinse în perimetrul străzilor Nelu Aristide Dragomir, Miron Costin și Calea Aurel Vlaicu rămân fără încălzire și apă caldă pe 3 și 4 noiembrie, din cauza unor lucrări. Astăzi, CET Hidrocarburi a anunțat că o parte din locuitorii din zonă, cei racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, trebuie să mai îndure încă două zile.

  „Având în vedere lucrările care se desfășoară în cadrul obiectivului de investiţie a Primăriei Municipiului Arad, „Termoficare în Arad – Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou” CET HIDROCARBURI anunţă utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad, întreruperea furnizării energiei termice pentru încălzire şi apă caldă de consum în data de 05.11.2020 şi 06.11.2020, între orele 08:00 – 18:00.

  Abonaţii afectaţi sunt consumatorii arondaţi punctelor termice PT 1V şi PT 2V, zona modulelor din cartierul Aurel Vlaicu”, se arată în comunicatul companiei CET Hidrocarburi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.