O parte din Calea Aurel Vlaicu și încă două străzi rămân fără încălzire și apă caldă timp de o zi, o noapte și încă câteva ore

  de Special Arad | 2 noiembrie 2020, 3:55 PM | Știri Arad

  1

  Blocurile cuprinse în perimetrul străzilor Nelu Aristide Dragomir, Miron Costin și Calea Aurel Vlaicu rămân fără încălzire în calorifere și apă caldă în robinete din data de 3 noiembrie, de la ora 06:00, până a doua zi, 4 noiembrie 2020, ora 12:00, anunță compania CET Hidrocarburi.

  Motivul? Lucrările care se desfășoară în cadrul obiectivului de investiţie a Primăriei Municipiului Arad „Termoficare în Arad – Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou”.

  CET Hidroarburi își cere scuze abonaților afectați cu această ocazie, prin intermediul unui comunicat remis Special Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.