joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O parte din județ, sub cod galben de vânt puternic și viscol

  de Special Arad | 16 februarie 2022, 1:53 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Agenția Națională de Meteorologie avertizează că, în intervalul 17 februarie, ora 06:00 – 18 februarie, ora 20:00, a fost emis cod galben de intensificări ale vântului, viscol la altitudini mari, în nord-vestul țării.

  Intensificarea vremii se anuță la început în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, apoi și în restul zonei montane (conform hărții). Vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70…80 km/h. La altitudini mari, vântul va sufla tare, cu peste 100 km/h, temporar va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută. În masivele nordice local ninsorile vor fi moderate cantitativ.

  Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h. Pe parcursul zilei de vineri (18 februarie) vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, cu viteze de peste 45…55 km/h, iar pe arii restrânse, îndeosebi în cele centrale, estice și sudice, rafalele vor depăși 70 km/h.

  Codul galben se aplică în județul Arad în partea montană, de sud-est a județului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.