O mutare politică: Dr. Nicoară Raveca Mărioara, de la Sântana, este alegerea PSD pentru funcția director interimar la Ambulanță

  de Lucian Valeriu | 16 septembrie 2014, 12:57 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Numită printr-un act emis de Direcția de Sănătatea Publică Arad cu începere din 15 septembrie, 2014, dr. Nicoară Raveca Mărioara a primit aviz favorabil și din partea Ministerului Sănătăţii pentru preluarea atribuţiilor de manager general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, „interimar, până la ocuparea postului prin concurs sau până la revocarea unilaterală a postului” – conform declarației dată pentru Special Arad de directorul DPS Arad, Laura Nicolescu. Dr. Raveca Mărioara Nicoară a deţinut funcţia de manager al Centrului de Sănătate Sântana până în prezent a activat ca medic în cadrul punctului de lucru Sântana al Cabinetului de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Arad.
  Până aici, toate bune… numai că, după știința noastră, doamna doctor are o mică problemă în ceea ce privește specializarea pe care o implică această funcție: nu o are… cel puțin nu pe medicina de urgență. Are, în schimb, alte calități – probabil importante în economia gestionării resurselor umane din punct de vedere politic: este simpatizantă PSD și iubită de  un important lăutar al regimului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.