O fată a fugit cu banii patronului: cum se procedează?…

  de Andrei George | 2 octombrie 2014, 2:25 PM | Culise | Monden

  1

  Ți se poate întâmpla și ție… oricui i se poate întâmpla.
  Ai un magazin de ceva, așa cum are și omul care ne-a contactat rugându-ne să tragem un semnal (deocamdată) de alarmă… Angajezi o fată… studentă, drăguță, cu prieten stabil… nu-i trebuie nu știu ce calități: să fie amabilă cu clientul, să bată suma de pe etichetă în casă și să stea acolo cât scrie pe ușă „deschis”… chestie de 10… hai, 12 neuroni.
  Și, iaca, ea fix ce nu trebuie să facă face: nu bate în casă. I se poate întâmpla oricui.
  Pe de altă parte vorbind: este și ea un om… care poate fi iertat dacă are ocazia acolo, în Italia unde a fugit să strângă bani și să-i trimită de acolo prin western… vede ea… că are probleme mari…
  I se poate întâmpla oricui.

  Cui să dai țeapă, deci, altcuiva decât ăluia care-i mai aproape de tine cu banii? – s-o fi gândit fata. Tont s-o gândit -așa ca o părere. Nu-i nimeni atât de prost și nici de bun la suflet încât să nu alerteze contabilul la asemenea sumă și nici fraier să nu-și fi memorat înregistrările de pe camerele video… cred că nu e nevoie de detalii juridice.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Chestie de zile până se întoarce la locul de muncă al faptei și până se confruntă cu secul și antipaticul ” este cercetată sub aspectul săvârșirii”, etc.) s-ar putea chiar în arest preventiv dacă s-a obosit prea mult cu chefurile pe dincolo – evident cu banii furați de la patron.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.