O duzină de clădiri din zona protejată au fost premiate pentru calitate

  de Tudor Bogdan | 16 April 2014, 5:14 PM | Administraţie | Știri Arad

  1

  Proprietarii a 12 imobile din zona monumentelor protejate pentru modul în care și-au reabilitat clădirile au fost premiați de municipalitate. Inițiativa aparține Board-ului municipiului Arad.

  „Am avut în cadrul boardului oraşului peste 120 de clădiri în analiză”, a precizat Gheorghe Falcă.

  Conform celor din Board, criteriile pentru care au fost premiate aceste clădiri au fost mai multe. Am putea enumera câteva dintre ele: modul de reabilitare a faţadelor, a porţilor, a ornamentelor, materialele folosite, protejarea cablurilor şi eliminarea aparatelor de condiţionat.

  De asemenea, s-a analizat şi reabilitarea acoperişurilor şi reabilitarea interioarelor, la nivelul curţilor şi a locuinţelor. Cele 12 imobile au primit un premiu de apreciere pentru ceea ce înseamnă model de reuşită şi implicare, de respect pentru proprietate și pentru imaginea publică a oraşului.

  Lista imobile premiate pentru calitatea reabilitării:

  1.str.V.Alecsandri nr.6

  2.Bd.Revolutiei nr.56

  3.Bd.V.Milea nr.6

  4.Bd.V. Milea nr.23

  5.Splai G-ral Praporgescu nr.31

  6.str. Ceahlău nr.2

  7.str.Cloșca nr.11-13

  8.str.Bolintineanu nr.19

  9.str.Episcopiei nr.30

  10.str.Crisan nr.12

  11. str.Ion Georgescu nr.4

  12.str.Octavian Goga nr.32

  VEZI GALERIA FOTO

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Minimalism in the Visual ArtsClick the link for more information. and a forerunner of conceptual art conceptual art, art movement that began in the 1960s and stresses the artist’s concept rather than the art object itself. Growing out of minimalism, conceptual art turned the artist’s thoughts and ideas themselves into the primary artistic medium, appealing to theClick the link for more information. .

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.