O cunoscută jurnalistă a izbucnit în lacrimi când s-a văzut goală pe internet. Femeia cere daune colosale (Video)

  de Special Arad | 8 martie 2016, 8:34 AM | Internaţional

  0

  Caz şocant în SUA, cu Erin Andrews, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare sportive în prim-plan. Aceasta continuă să-şi caute dreptatea în justiţie, după ce în 2009 pe net apăreau imagini cu ea goală, filmate în timp ce se afla într-un hotel din Nashville.

  Prezentatoarea de 37 de ani dă acum în judecată hotelul Marriott din Nashville pentru 75 de milioane de dolari, acesta fiind locul unde „stalker”-ul a surprins imaginile, prin gaura cheii de la camera de hotel.

  Jurnalista Erin Andrews, care lucrează în prezent la FOX Sports, a povestit în faţa juraţilor că suferit un şoc când a descoperit imagini cu ea goală pe internet, într-un clip de 4 minute şi 30 de secunde publicat de Michael David Barrett, un bărbat care dezvoltase o obsesie pentru ea şi o hărţuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad