O clasă de la Liceul Sportiv din Arad a intrat în izolare timp de 14 zile: „Se fac cursuri doar online”

  de Lucian Dănilă | 26 septembrie 2020, 11:28 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Virusul COVID-19 a încurcat activitatea de la Liceul Sportiv din Arad, instituție de învățământ care își desfășoară activitatea în cartierul Bujac. Un elev din clasa a X-a a fost testat pozitiv la noul coronavirus și astfel colegii săi de clasă au fost trimiși acasă pentru o perioadă de 14 zile.

  „Joi dimineață la ora 8 i-a trimis pe toți acasă. Nu vor mai face școală decât online timp de 14 zile”, ni s-a transmis de la apropiați ai copiilor acestei clase.

  Timp de două săptămâni, elevii clasei a X-a A vor face cursurile în sistemul online, în timp ce elevii celorlalte clase se duc în continuare la școală în regim normal.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.