luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O casă din Păuliș a fost grav avariată în urma unui incendiu

  de Lucian Dănilă | 17 aprilie 2022, 5:53 PM | Știri Arad

  0

  Pompierii au avut de lucru și în Duminica Floriilor. Acoperișul unei case din Păuliș a luat foc și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

  Din păcate, imobilul a fost afectat grav, acoperișul acestuia arzând în totalitate. Mai mult, incendiul s-a propagat și la un garaj din vecinătate.

  „În urma unui apel la 112, pompierii militari ai Detașamentul Arad, s-au deplasat astăzi, in jurul orei 12:40, la o solicitare privind un incendiu a unei case din localitatea Păuliș.

  Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere, zece subofițeri, un echipaj SMURD, SVSU Păuliș și SVSU Ghioroc.

  paulis 2

  În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardea cu flacără deschisă acoperișul casei, flăcările propagând-se la o anexă gospodărească dar si la un garaj învecinat.

  Incendiul a fost localizat după aproximativ 30 de minute iar în aproximativ o oră si jumătate, a fost lichidat.

  A ars acoperișul casei în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, acoperișul anexei (aproximativ 60 mp) dar si garajul învecinat în care se afla un autoturism dezafectat.

  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: defecțiune a centralei termice”, se arată într-un comunicat la ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.