sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O altă actriță îndrăgită a murit! Și-a urmat fiica în ceruri!

  de Special Arad | 29 decembrie 2016, 4:44 AM | Internaţional

  0

  După ce inițial The Guardian anunțase că Debbie Reynolds, mama cunoscutei Prințese Leia interpretată de regretata Carrie Fisher în filmul Star Wars, a fost transportată la spital acuzând probleme respiratorii, aceasta a murit la Spitalul Cedars Sinai miercuri după-masa.

  Debbie Reynolds, cântăreață și actriță nominalizată la Oscar, a murit la vârsta de 84 de ani. „Ea a vrut să fie cu Carrie”, a declarat fiul ei, Todd Fisher pentru Variety. Ea a fost dusă la spital din casa din Beverly Hills al lui Todd Fisher miercuri, suspectatî fiin de suferirea unui accident vascular cerebral, la doar o zi după ce fiica ei Carrie Fisher a murit. Vivacea blondă, care a avut o relație strânsă, dar uneori o furtunoasă cu fiica ei, a fost una dintre principalele stele MGM din anii 1950 și ’60 în filme, cum ar fi „Singin in the rain ” în 1952 și „ The unsinkable Molly Brown”pentru care a primit o nominalizare la Oscar ca cea mai bună actriță. Reynolds a primit premiul pentru întreaga carieră SAG în ianuarie 2015  dar ea nu a putut participa la ceremonia din cauza unei „recuperări neașteptat de lungă dintr-o „recentă intervenție chirurgicală.”

  Dar, ignorând succesul acesteia, viața ei privată a fost în centrul unuia dintre cele mai mari scandaluri ale deceniului atunci când soțul ei de pe atunci, cântărețul Eddie Fisher, a părăsit-o pentru Elizabeth Taylor în 1958.

  Pagina de Wikipedia aparținând lui Debbie Reynolds este blocată pentru editare confirmând decesul acesteia

  debbie

  sursa: variety

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.