O adversară în minus pentru poloiștii de la AMEFA Arad. CSM Oradea nu se prezintă la turneul de la Brașov, având 12 cazuri de COVID-19

  de Dan Lazăr | 27 octombrie 2020, 7:02 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Echipa de polo pe apă CSM Oradea nu se va deplasa la Brașov pentru cel de-al 2-lea turneu din Superliga Națională de polo – ediția 2020/2021 Personalul sportiv al echipei (jucători și colectiv tehnic) au efectuat testul COVID-19 premergător participării la evenimentul programat a se desfășura între 28 octombrie și 1 noiembrie. Rezultatele acestui test au parvenit în cursul zilei de marți (27.10). În total s-au consemnat 12 rezultate pozitive în cadrul echipei, 11 aparținând jucătorilor, iar unul este al unui component al colectivului tehnic.

  Astfel, AMEFA Arad – reprimită din mers în Superliga de polo – va juca cu un meci mai puțin decât era programat. Inițial, echipa pregătită de Cristi Cosma deschidea turneul într-un meci cu Crișul Oradea programat miercuri, 28 octombrie, la ora 16.00, joi dimineață cu Rapidul, de la ora 9:30, vineri cu Steaua, de la ora 11.00, cu Sportul Studenţesc de la 19.00 cu Dinamo, sâmbătă, de la ora 13.00 și contra Politehnicii Cluj, duminică de la ora 9, însă acest program ar putea fi refăcut de FR de polo. Partida cu CSM Oradea era programată joi, de la 16.00.

  Bazinul Olimpic din Braşov va găzdui în perioada 28 octombrie-1 noiembrie al doilea turneu al Superligii Naţionale, după ce primul a avut loc în perioada 7-11 octombrie, la Focşani.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.