Micuții poloiști de la AMEFA Arad au turneu la Târgu Mureș

  de Dan Lazăr | 13 January 2022, 7:31 AM | Sport

  0

  În perioada 13-16 ianuarie, la bazinul „Weekend” din Târgu Mureș are loc returul Campionatului Național de copii, Seria Nord, categoria de vârstă 2009-2010.

  La întrecere participă și arădenii de la AMEFA, care vor înfrunta celelalte șase participante: Crișul Oradea „A”, Crișul Oradea „B”, CSM Unirea Alba Iulia, CSM Corona Brașov, Partizan Tg. Mureș și CSȘ Viitorul Cluj-Napoca.

  Primul meci al formației AMEFA Arad este programat joi dimineață, de la ora 9.00, cu Crișul Oradea „B”, de la ora 18.30 întâlnind pe CSM Unirea Alba Iulia.

  Seria Sud a întrecerii are loc la bazinul Floreasca din Capitală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.