marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Nu știu de ce a ajuns să se spânzure!” El este viceprimarul care a fost găsit mort azi dimineață

  de - | 15 ianuarie 2023, 5:23 PM | Naţional

  0

  Așa cum v-am informat și într-o știre din această dimineață, Nagy Ștefan a fost găsit spânzurat într-o livadă. Era viceprimarul comunei clujene Suatu, și a fost dat dispărut de vineri dimineaţă, fiind căutat de familie şi de poliţişti. După două zile de căutări, bărbatul a fost găsit spânzurat.

  La data de 13 ianuarie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre plecarea voluntară a unui bărbat de 49 de ani, din comuna Suatu. Acesta ar fi plecat de la domiciliu în cursul aceleiaşi zile. Pentru depistarea acestuia, au fost organizate acţiuni de căutare, activităţi care continuă şi în prezent. Au fost angrenaţi atât poliţişti, cât şi mijloace tehnice (drone) şi patrule chinotehnice. De asemenea, căutările sunt sprijinite de localnici, urmând a fi suplimentate de jandarmi, dar şi de voluntari din cadrul CERT”, se arată într-o informare trimisă duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, potrivit Agerpres.

  Azi, în jurul orei 10.30, bărbatul de 49 de ani, din comuna Suatu, județul Cluj a fost găsit fără viață, spânzurat. Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localității Suatu, județul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violență. Activitățile de căutare coordonate de Serviciul de Investigații Criminale au fost demarate la data de 13 ianuarie a.c., fiind implicate în jur de 100 de persoane în total, atât localnici, cât și polițiști, jandarmi, voluntari din cadrul CERT, specialiști criminaliști, dar și echipaje canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Asociației Câini de Salvare Transilvania”, au precizat anchetatorii, potrivit Ziarului de Cluj.

  Primarul Szobo Mihaly a declarat pentru Cluj24 că este afectat de moartea subalternului său și că nu își poate explica acest gest. Primarul spune că nu l-a mai văzut de joi pe viceprimar.

  Nu l-am mai văzut de joi. A fost găsit duminică dimineață, spânzurat. Pe hotar este o livadă și o căbănuță de lemn și acolo a fost găsit, afară, la colțul cabanei. E trist ce s-a întâmplat, nu știu de ce a ajuns să se spânzure. Nouă, la Primărie, nu ne-a zis nimic că ar fi avut ceva probleme”, a spus primarul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.