Nu plânge, Argentina! Passaglia a trecut peste dorul de familie și s-a mutat la Chindia…

  de Lucian Dănilă | 3 February 2022, 10:27 PM | Sport

  0

  Ceea ce luni era doar un zvon, astăzi s-a transformat în certitudine. Juan Pablo Passaglia a plâns de dorul Argentinei imediat după revenirea din cantonamentul din Antalya. A cerut rezilierea contractului cu UTA pentru a merge acasă să-și vadă familia….

  Acum, fie familia a venit la Târgoviște, fie prin cartierele din orașul dâmbovițean a găsit vreo Argentina, pentru că tocmai ce i-a fost anunțat transferul la gruparea antrenată de Emil Săndoi, acolo unde a ajuns și Tsvetelin Chunchukov, fotbalist împrumutat de Sepsi la Gaz, care a schimbat din mers macazul și a ajuns și el prin preajma Argentinei lui „Passa”.

  UTA a pierdut un mijlocaș care putea să-i fie util, un fotbalist care a evoluat în 18 meciuri pentru gruparea arădeană în sezonul de toamnă, fără a marca însă niciun gol. A sosit în vară la Arad după ce a evoluat la Poli Iași, echipă cu care a retrogradat în Liga 2.

  Nu plânge, Argentina, Juan Pablo e acum lângă tine. I-a trecut și dorul…

  passa

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.