joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Nu plânge, Argentina! Passaglia a trecut peste dorul de familie și s-a mutat la Chindia…

  de Lucian Dănilă | 3 februarie 2022, 10:27 PM | Sport

  0

  Ceea ce luni era doar un zvon, astăzi s-a transformat în certitudine. Juan Pablo Passaglia a plâns de dorul Argentinei imediat după revenirea din cantonamentul din Antalya. A cerut rezilierea contractului cu UTA pentru a merge acasă să-și vadă familia….

  Acum, fie familia a venit la Târgoviște, fie prin cartierele din orașul dâmbovițean a găsit vreo Argentina, pentru că tocmai ce i-a fost anunțat transferul la gruparea antrenată de Emil Săndoi, acolo unde a ajuns și Tsvetelin Chunchukov, fotbalist împrumutat de Sepsi la Gaz, care a schimbat din mers macazul și a ajuns și el prin preajma Argentinei lui „Passa”.

  UTA a pierdut un mijlocaș care putea să-i fie util, un fotbalist care a evoluat în 18 meciuri pentru gruparea arădeană în sezonul de toamnă, fără a marca însă niciun gol. A sosit în vară la Arad după ce a evoluat la Poli Iași, echipă cu care a retrogradat în Liga 2.

  Nu plânge, Argentina, Juan Pablo e acum lângă tine. I-a trecut și dorul…

  passa

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.