vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Nu mai vine la Arad! Adrian Mutu a demisionat din funcția de antrenor al FC U Craiova

  de Lucian Dănilă | 4 octombrie 2021, 9:48 PM | Sport

  0

  Adrian Mutu și-a reziliat contractul cu FC U Craiova după înfrângerea din derby-ul Olteniei cu CS Universitatea. El urmează să primească o parte dintre salariile pe care le mai avea de luat până la finalul înțelegerii, rezilierea fiind una pe cale amiabilă.

  Cu Mutu pe bancă, FCU Craiova a strâns 7 meciuri la rând fără victorie, echipa având doar 9 puncte în 11 etape, iar în următoarea rundă va veni la Arad pentru meciul cu UTA. Mutu nu mai vine…

  „Adrian Mutu și 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări”, este comunicatul clubului FC U Craiova.

  Nou-promovată în Liga 1, FCU Craiova este pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte. Mutu a preluat echipa înaintea startului acest sezon, după ce Eugen Trică, cel care a promovat-o pe FCU Craiova, a fost demis.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.