duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian Mutu: „Ne așteaptă o atmosferă ostilă la Arad”

  de Lucian Dănilă | 8 aprilie 2022, 4:13 PM | Sport | Topic special

  0

  Adrian Mutu are doar victorii pe banca Rapidului, echipă al cărui antrenor a devenit după demiterea lui Mihai Iosif. Două victorii cu Clinceni, una cu Dinamo și o alta cu Botoșani, fac din Rapid una dintre favoritele la lupta pentru locurile 7 sau 8 din play-out.

  Rapid vine la Arad după un joc foarte bun contra celor de la Botoșani, dar Adrian Mutu știe că atmosfera de pe arena „Francisc Neuman” va fi una ostilă, iar meciul unul foarte dificil.

  „Se anunță un meci extrem de dificil la Arad, pentru că, în afara rivalității dintre cele două formații, și UTA luptă pentru un loc fruntaș în play-out. UTA este o echipă bună, cu un joc elaborat, mai ales pe teren propriu, acolo unde atmosfera făcută de fani este foarte frumoasă.

  Ne așteptăm la o atmosferă ostilă, dar și noi vom avea parte de o galerie numeroasă. În plus, ei au jucători care știu să marcheze”, a spus Mutu.

  Mutu spune că pentru sezonul în curs nu i-a fost trasat nici un obiectiv. „Eu vorbesc zi de zi cu jucătorii, le spun ce vreau eu de la ei, cum trebuie să jucăm. Trebuie să câștigăm și meciul de mâine și să ne menținem cadența. De fapt, asta e cheia. Pentru a ajunge acolo unde-mi doresc, trebuie să trecem prin astfel de meciuri.

  Pentru acest sezon nu am niciun obiectiv. Dar, e foarte important să pregătesc echipa pentru sezonul viitor, să formăm o mentalitate de învingător. Acest club are o istorie care te obligă să ajungi la un nivel mai mare”, a încheiat Adrian Mutu.

  Meciul dintre UTA și Rapid se dispută sâmbătă de la ora 20.30 pe arena „Francisc Neuman” și va fi televizat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.