joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Pe aici nu se trece cu autobuze!” – se protestează în cartierul Gai

  de Special Arad | 14 iunie 2023, 9:08 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Dumitras Flavius / Facebook)

  Asociația Gai Cartierul Nostru a făcut un gest de protest, ieri, 13 iunie, pentru a își exprima dezacordul față de tranzitul autobuzelor care transportă în fiecare zi angajații fabricilor din zona industrială, deși este interzis accesul autovehiculelor de peste 3,5 tone.

  „Cartierul Gai este împânzit zilnic de autobuzele care ies din zona industrială, în condițiile în care accesul pe aceste străzi este interzis autovehiculelor cu masa total maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Aceste străzi nu au fost proiectate pentru asemenea trafic rutier.
  Astăzi (marți, n.red.) în jurul orei 15:30 am ieșit la un protest spontan pentru a atrage atenția șoferilor și companiilor de transport.
  Ne cerem scuze călătorilor care au avut de suferit din cauza ambuteiajului dar totodată îi rugăm să ne înțeleagă în ceea ce privește această problemă.
  Iar domnilor conducători auto le cerem să își respecte traseul conform legii! Vom face tot posibilul să oprim acest obicei de a evita așa-zisa centură rutieră.
  Și copiii noștri au nevoie de liniște și siguranță”,
  atrage atenția asociația.

   

  Citește și:

  • Consilierii au aprobat noi reglementări pentru accesul în situații de urgență a autovehiculelor de mare tonaj

  • Noi victime, în urma escrocheriei cu cetârne la Arad! O familie din Gai a rămas fără mii de lei 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.