Noi victime, în urma escrocheriei cu cetârne la Arad! O familie din Gai a rămas fără mii de lei

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Anunțam săptămâna trecută că un nou val de escrocherii au început să reapară în vestul țării, acelea legate de schimbarea cetârnelor: escrocii care cer sume mult mai mari de bani decât cea stabilită inițial și devin violenți dacă proprietarii nu plătesc. La Giarmata Vii, miercuri, un om chiar a ajuns la spital din această cauză. Vineri, o familie care locuiește în cartierul Gai din municipiul Arad a căzut și ea victima unei escrocherii de acest fel.

  Aflăm de la un vecin al familiei că vineri, 18 noiembrie, la ora 11:36 dimineața, patru persoane au intrat în casa acestora de pe strada Spătaru Preda și le-au luat toți bani, amenințându-i. Vecinul a dorit să tragă un semnal de alarmă, menționând că familia în cauză nu a depus plângere la Poliție. Acesta a adăugat că escrocii s-au deplasat cu o dubiță Ford Tranzit de culoare albă și că el se teme pentru siguranța familiilor din jur.

  „Motivează că repară cetârnele la casă, se uită, schimbă ceva nesemnificativ și te obligă să plătești sume colosale. Oameni nu au avut suma ceruta de 5000 lei și le-au spus că se întorc pentru diferență. Chiar dacă familia nu a făcut plângere, noi, cetățenii, putem face această sesizare, fiind în pericol viața noastră. Ei pot fi și agresivi fizic și dacă sunt nervoși că nu au obținut ce au vrut, pot recurge la metode violente”, a explicat cetățeanul.

  O întâmplare similară au relatat și colegii noștri de la Aradon, incidentul petrecându-se în 11 noiembrie pe strada Vârful cu Dor, unde meșterul a stabilit inițial suma între 1000 și 1500 lei, ca pe urmă să ceară 3000 lei. În acest caz însă, escrocul a fost reclamat la Poliție, oamenii legii recuperând prejudiciul.

  Dorim să atragem atenția pe această cale cetățenilor, îndemându-i să fie precauți când doresc să realizeze astfel de investiții, întrucât escrocheriile cu înlocuirea cetârnelor au lăsat numeroase victime de-a lungul timpului. Asigurați-vă că meșterii sunt de încredere, verificați că în trecut au făcut lucrări reale, nu vă lăsați pradă unor escrocherii doar pentru simplul fapt că „oferta” lor sună ademenitoare. Reclamați orice experiență de acest fel Poliției, ca oamenii legii să poată lua măsurile necesare!

   

  • Citește și:

  Escrocheriile cu cetârne par de neoprit în județul Arad. La Curtici, pagube de 6000 lei, respectiv 14.000 dolari! – Special Arad · ultimele știri din Arad

   Escrocheria care continuă să facă victime în localitățile de lângă Timișoara. Un bărbat a fost luat cu salvarea – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aradul – un oras plin de gunoaie.Am falimentat Salubritate SA ca sa aducem sa ne faca curat in Arad firme din Constanta, Timisoara, Hunedoara.Politia si Politia Locala plina de gunoaie, Administratia Locala plina de gunoaie, Primaria , Consiliul Judetean, Consiliile Locale, pline de gunoaie, pe strazi sute de boschetari, aurolaci, drogati , toti printre gunoaie, factorii de decizie , absolventi cu diplome la SRL-urile din Arad, Vasile )Goldis si Aurel Vlaicu, toti cu norma intreaga la serviciu dar si studenti la zi (fara frecventa la cursuri,seminarii si laboratoare), tot gunoaie, Conducerile Judetului si ale Primariei Arad tot gunoaie.Acum va bateti joc si de UTA, condusa tot de un gunoi (Meszar), fara nici o calitate oficiala in cadrul UT-ei, care , ca si director al Sportului aradean a facut gunoaie si din Bazinul Olimpic si din Sala Polivalenta ! Deci tot Aradul este un mare GUNOI !

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.