Noua Zeelandă – o bijuterie a fiordurilor sălbatice

  de Special Arad | 13 septembrie 2014, 1:51 PM | Turism | Video

  0

  Munţi, plaje, păduri tropicale luxuriante, gheţari, fiorduri şi vulcani activi într-un singur loc: Noua Zeelandă, una din cele mai apreciate destinaţii turistice din lume. Un rai pentru cei care caută linişte şi relaxare, o destinaţie turistică pe parcursul întregului an, un loc ideal pentru scuba diving, mountain biking şi escaladări montane.

  Este fără nicio îndoială, patria unui mozaic cultural cu influenţe majore britanice, irlandeze, americane şi scoţiene, sădite în mijlocul comunităţii. Artele, muzeele şi alte atracţii culturale sunt abundente şi găzduiesc atât lucrări artistice începând cu anii 1800, cât şi opere ale unor artişti contemporani.

  Noua Zeelandă este ţara vârfurilor de munte înzăpezite, a plajelor interminabile şi a coastelor stâncoase, a pajiştilor de un verde ca smaraldul şi a fiordurilor sălbatice.

  Sursa: ghiduri-turistice.info, Vimeo

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.