Noua stagiune a Filarmonicii va începe sub semnul lui Beethoven și bagheta maestrului Horia Andreescu

  de [email protected] | 1 octombrie 2014, 3:28 PM | Cultură | Music | Știri Arad

  0

  Mâine, Filarmonica de Stat Arad va inaugura noua stagiune, cea cu numărul 66, ce se va bucura de un debut fastuos, în seara de joi, 2 octombrie, sub semnul lui Beethoven.

  În program vor fi cuprinse Misa în do major op 86 și Simfonia a VII-a în la major op 92. Noblețea marii creații beethoveniene va fi încununată de prezența la pupitrul dirijoral a maestrului Horia Andreescu – oaspetele de onoare al serii.

  Corul Filarmonicii de Stat Arad va fi dirijat de Robert Daniel Rădoiaș.


  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.