Nouă indieni au fost ridicați din zona Gării CFR de către polițiștii de frontieră

  de Special Arad | 31 martie 2022, 2:14 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, pe raza municipiului Arad, nouă cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

  În data de 31.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

  Pe parcursul misiunii au fost identificați, în perimetrul Gării CFR din municipiul Arad, nouă cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. 

  În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, cu vârste cuprinse între 20 şi 41 de ani.

  După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

  În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acțiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităților de migraţie ilegală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.