sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbatul care și-a înjunghiat concubina în gât, în Gara CFR Arad, condamnat la 7 ani și 6 luni pentru tentativă de omor

  de Ioana Costaș | 12 octombrie 2023, 8:00 AM | Știri Arad

  0

  Bărbatul care și-a înjunghiat concubina în gât, cu un briceag, în timp ce se aflau în sala de așteptare a Gării CFR Arad, a fost condamnat la 7 ani și 6 luni închisoare pentru tentativă de omor, sentința fiind pronunțată miercuri, 11 octombrie.

  Imediat după producerea faptei – care a avut loc în seara de 18 aprilie – bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

  Bărbatul a fost condamnat fără acord de recunoaștere a faptei. „Condamnă pe inculpatul Muller Iosif, în prezent arestat preventiv în Penitenciarul Arad, la pedeapsa de 7 ani şi 6 luni închisoare, cu executare în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Arad.

  Nici Spitalul Clinic Județean Arad și nici persoana vătămată, adică iubita bărbatului, nu s-au constituit părți civile în cauză. În schimb, instanța arădeană îl obligă pe inculpat „la plata sumei de 2.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat (din care suma de 1500 lei aferentă fazei de urmărire penală). Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”.

  Reamintim cititorilor că bărbatul, domiciliat în județul Timiș, și concubina sa – care este căsătorită cu un alt bărbat – se aflau în sala de așteptare a gării, între cei doi având loc discuții. Bărbatul a văzut că femeia comunica cu soțul ei prin mesaje, lucru care l-a deranjat, cerându-i acesteia să înceteze. Apoi, bărbatul i-a propus concubinei sale să se mute la el.

  Nemulțumit probabil de răspunsul pe care l-a primit, acesta a amenințat-o pe femeie că o omoară, apoi se sinucide. De aici și până la a scoate briceagul din buzunar a fost doar un pas. Lama cuțitului a atins-o pe femeie în partea stângă a gâtului și în antebraț.

  Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, a primit îngrijiri medicale, fiind externată ulterior.

  Citește și: Bărbatul care și-a înjunghiat concubina în gât, în timp ce se aflau în sala de așteptare a Gării CFR Arad, trimis în judecată pentru tentativă de omor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.