Nou centru comercial în municipiul Arad, lângă Selgros. Acum se construiește!

  de Mihai Todoca | 24 iunie 2019, 11:50 AM | Business | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Rețeaua de magazine Altex își continuă expansiunea și plănuiește deschiderea unui nou magazin în Arad, situat chiar lângă Selgros, la ieșirea din Arad către Vladimirescu. După ce în 2009 compania Altex a fost nevoită să închidă mai multe magazine ca urmare a crizei financiare, aceasta și-a revenit, iar cifra de afaceri a crescut de la an la an permițându-i să-și continue expansiunea, redeschizând magazine, printre care și unul din Arad (de criza din 2008 au fost afectate și 15 dintre unitățile Media Galaxy).

  Anul trecut, compania anunța și construirea unui centru logistic, iar anul acesta în luna aprilie, primăria Arad a acordat un aviz de construire a unui centru comercial Altex pe Calea Radnei nr.294, iar termenul de finalizare al lucrărilor este în mai anul viitor.

  Altex, cel mai scump brand cu capital românesc din retailul electroIT, după cum a fost denumit de Ziarul Financiar, se extinde deci , asta și după ce EximBank garantează, printr-un contract de credit,  80% din banii necesari pentru construirea primei faze a centrului logistic (investiție totală care se ridică la suma de 37 de milioane de euro).

  O dată cu deschiderea noului magazin Altex, noi locuri de muncă vor fi disponibile pentru arădenii care doresc să lucreze în domeniul retail-ului IT și nu numai.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Locatia nu e ok se va aglomera acel giratoriu de la selgros cred ca era ok sa se faca langa real catre camp nici nu vreau sa ma gandesc ce accidente vor fi langa casa aia de nunti!in rest cat mai multe investitii cat mai ok piata se dezvolta exista lic pe orice piata doar sa stii sa gestionezi vanzarile!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.