luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Noi restricții și pe litoral. Cine va mai putea sta la plajă fără să respecte distanța de 2 metri

  de Special Arad | 29 iulie 2020, 9:06 AM | Coronavirus | Naţional

  0

  (foto: Playtech)

  Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat marţi o hotărâre prin care propune ca, în zona plajelor, distanţa mai mică de 2 metri să fie permisă numai pentru soţi şi copii însoţiţi de adulţi (părinţi, bunici), informează ProTv.

  “Pentru plaje, distanţa mai mică de 2 metri între persoane/şezlonguri este permisă numai pentru soţi şi copii însoţiţi de adulţi (părinţi, bunici)”, potrivit hotărârii.

  De asemenea, orarul de funcționare al teraselor și al sălilor de jocuri de noroc urmează să fie restricționat, între 23.00 și 06.00, iar măștile vor deveni obligatorii în anumite spații deschise, ce vor fi stabilite de autoritățile locale.

  Premierul Ludovic Orban a declarat ieri că printre spațiile deschise unde va fi impusă purtarea măștii de protecția s-ar putea număra și falezele, unde interacţiunea dintre oameni este foarte apropiată.

  Propunerile transmise prin Hotărârea CNSU urmează să fie supuse aprobării Guvernului în cadrul unei şedinţe programate să se desfăşoare miercuri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.