joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Noi detalii despre tânărul bărbat din Cermei care s-a spânzurat luni. Căzuse într-o depresie puternică!

  de Mihai Todoca | 4 aprilie 2018, 2:13 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Liniștea satului Avram Iancu a fost tulburată luni la vestea că un localnic a fost găsit spânzurat în casă. Poliția a fost alertată, nu au fost suspiciuni cu privire la modul în care bărbatul a murit, fiind vorba clar de un suicid, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei.

  La o zi după moartea acestuia, au apărut detalii care ar explica gestul acestuia. Bărbatul, pe numele lui Chasciar Mihai nu a fost din partea locului, acesta venind din zona Maramureșului împreună cu familia pentru un trai mai bun. Avea patru copii împreună cu soția lui, dar lucrurile nu mai mergeau bine în familia Chasciar. Se pare că mutarea din locul natal nu i-a convenit femeii, chiar dacă în satul Avram Iancu, bărbatul începuse să renoveze o casă pentru familie. Nu a mai durat mult, iar aceasta s-a întors în Maramureș și a și înaintat actele pentru divorț.

  De aici totul a început să urmeze o pantă descendentă pentru sinucigaș Din spusele unei rude apropiate, acesta căzuse într-o depresie puternică și din cauza repetatelor amenințări ale fostei soții, care, atunci când nu plătea pensia alimentară,  îi spunea că îl va da pe mâna poliției și va ajunge la închisoare.

  Tot din spusele rudelor, Mihai nu ar fi cunoscut limitele legii într-atât de bine încât să știe că aceste amenințări nu au un suport real, iar de aici nu a mai fost decât un pas spre suicid. A telefonat acasă în Maramureș și a amenințat în repetate rânduri că se va sinucide. Nu a fost luat în serios niciodată, dar când nu a mai ajuns la lucru oamenii s-au gândit la este mai rău.

  Astfel, s-au dus la el acasă au intrat în casă și l-au găsit decedat. Depresia în care căzuse Mihai a fost mai puternică decât dorința lui de a trăi.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.