joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Nicolae Ciucă va participa la inaugurarea Secției de Oncologie de la Arad

  de Special Arad | 23 noiembrie 2023, 2:10 PM | Administraţie | Sănătate

  1

  Nicolae Ciucă, președintele Senatului, va fi prezent la Arad, în data de 29 noiembrie, pentru a participa la inaugurarea Secției de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  La eveniment vor mai fi prezenți și domnul Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, precum și alți oficiali din mai multe ministere.

  Lucrările de amenajare a noii Secții de Oncologie, din clădirea istorică de pe Vicențiu Babeș, s-au ridicat la 16 milioane de lei, dintre care 13 milioane lei au fost asigurate din fonduri provenite din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), iar diferența a fost acoperită din bugetul Consiliului Județean Arad.

  Secția va avea 50 de paturi pentru spitalizare continuă şi trei paturi pentru spitalizare de zi.

   

  Citește și: Spitalul de Oncologie din Arad prinde contur. Au început finisările exterioare · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. == VINE OLTENUL CIUCA DE LA STAPANIRE SA NE ARATE CA AU FACUT UN MINI SPITAL AMARAT DE 100 DE PATURI IN 30 DE ANI DE FANARIOTISM IMPUTZIT == SI CAND TE GANDESTI CATZI BANI A STRANS DE PE ARADENI IN 30 ANI == SCARBA MI E .== SI FANARIHOTZII LOCALI STAU CIUCI IN FATZA OLTEANULUI NEICA NIMENI – ESTIMARE 20/100 LA ALEGERI . IAR MI E SCARBA .

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.