Niciun deces corelat cu Covid, dar încă 107 îmbolnăviri raportate în ultimele 24 de ore la Arad

  de Special Arad | 8 January 2022, 2:44 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:
  Număr de infectări de la ultima raportare*: 107 (potrivit DSP)
  Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 19
  Număr persoane decedate de la ultima raportare: 0
  Număr total cazuri active în prezent: 928
  Număr persoane internate în spital (izolare): 81
  Număr persoane în izolare la domiciliu (infectate): 847
  Număr persoane în carantină (contacți ai persoanelor infectate): 258

  La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.036 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 114 mai mult decât în ziua anterioară. 521 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

  În județul Arad există la ora actuală un număr de 33 de localități care au rata de infectare peste 1 la mia de locuitori (în aceste cazuri intrând de astăzi anumite restricții suplimentare pe care le puteți consulta AICI). Municipiul Arad are o rată de 2,34 la mia de locuitori.

  buletin covid 8 ianuarie 2022

  În tabelul de mai jos puteți afla în ce scenariu este inclusă fiecare localitate din județ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.