„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul IX: A blocat intrarea pe strada Cloșca (Foto)

  de Andrei Fuliaș | 27 iunie 2018, 12:29 PM | Recomandările editorilor | Strada

  4

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate. Este și cazul întâmplării la care facem referire în acest articol.

  Astfel, proprietarul unui autoturism marca Fiat Freemont, înmatriculat în județul Arad cu numărul AR 59 MAY, și-a parcat bolidul pe Bulevardul Revoluției, exact la intrarea pe strada Cloșca, îngreunând accesul autoturismelor pe respectiva stradă. Ba mai mult, șoferii cu autoturisme de dimensiuni mai mari nu au putut pătrunde pe strada Cloșca, claxonând minute în șir în zadar, iar ulterior alegând rute ocolitoare.

  Nu mare ne-ar fi mirarea să aflăm că șoferul autoturismului Fiat Freemont a fost de fapt la o cafea, la Segafredo, și că l-a durut fix în plicul de zahăr brun de claxoanele și înjurăturile celor cărora le-a blocat accesul pe strada Cloșca.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca e sa ne luam dupa regulile adevarate, pe langa Nesimtitul despre care este vorba in material, in imagine mai sunt 2 masini parcate neregulamentar. Cea din stanga Fiat-ului si cea din dreapta, pe colt in fata la Vodafone. Dar Politia rutiera nu are treaba cu asta sau cu alte nereguli ale vitezomanilor de pe centru…

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.