Update Nesimțire fără margini. Și-a băgat… mașina direct pe locul de joacă din parc | Video

  de Special Arad | 17 May 2017, 4:27 PM | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Unii șoferi se cred mai șmecheri decât alții. Sau, dacă e să ne luăm după atitudinea celui surprins ieri în Parcul Copiilor, mai degrabă ar trebui să scriem mai „shmeker”.

  Bo$$-ul pe care-l puteți vedea în video-ul de mai jos, a considerat de cuviință că e perfect acceptabil să-și bage… mașina prin parcul din spatele Palatului Cultural, trecând peste groapa de nisip ca la el acasă. Oamenii din parc au surprins mașina cum a parcat în dreptul muzeului, a lăsat două trollere, iar apoi a plecat în treaba ei/lui, de parcă totul ar fi fost cât se poate de firesc și normal.

  Noi sperăm că organele abilitate citesc și ele articolul acesta și, privind video-ul de mai jos, vor lua măsurile necesare.

  P.S. Nu înțelegem atitudinea de mai jos decât în cazul în care numărul de înmatriculare al autoturismului aparține vreunui serviciu special și, în momentul în care a fost surprins de camerele video, se afla în misiune.

  UPDATE: Comunicat de presă, Poliția Locală Arad:

  Bărbatul care s-a plimbat, nestingherit, cu automobilul prin Parcul Copiilor, la mijlocul săptămânii trecute, a fost amendat de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică. Pentru fapta sa, M.R.I a fost sancționat contravențional cu suma de 200 de lei, conform legislației în vigoare.

  De menționat faptul că, în momentul identificării sale, arădeanul le-a mărturisit polițiștilor locali că obișnuia să circule cu automobilul prin parc și înainte de a fi sancționat, însă nimeni nu s-ar fi declarat deranjat de obiceiurile sale.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.