Ne pregătim pentru FITCA 2014 – Festivalul Internaţional de Teatru Clasic

  de Special Arad | 7 noiembrie 2014, 7:59 PM | Cultură

  0

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” anunță că s-au pus în vânzare biletele şi abonamentele pentru noua ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Clasic.

  În perioada 21 – 30 noiembrie se va desfăşura ediţia a-XX-a a Festivalului Internaţional de Teatru Clasic. Cei care doresc să îşi asigure din timp un loc în sală vor putea să îşi achiziţioneze bilete şi abonamente, începând cu ziua de luni, 10 noiembrie.

  Agenţia de bilete a teatrului se va deschide luni, 10 noiembrie, la ora 11,00, iar preţurile biletelor la festival sunt următoarele:

  • Bilete Categoria A (parter, etajul I şi sala Studio) – 50,50 lei
  • Bilete Categoria B (etajul II) – 40,40 lei
  • Bilete Categoria C (etajul III) – 20,20 lei
  * Biletele la oricare dintre spectacolele din festival pot fi cumpărate şi online, de pe platforma biletmaster.ro

  Totodată, în perioada 10 – 17 noiembrie, cei interesaţi îşi pot achiziţiona şi abonamente la preţul de 202 lei, acestea fiind valabile la spectacolele ce vor fi susţinute în sala mare

  Începând cu ziua de luni, 10 noiembrie, şi până la încheierea festivalului, agenţia de bilete a Teatrului va fi deschisă în fiecare zi, inclusiv în zilele de luni, între orele 11,00 – 14,00 şi 17,00 – 19,00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.