Ne-am simțit minunat cu Byron la Picnic Festival! (Foto/Video)

  de Raluca Medeleanu | 20 august 2018, 11:58 AM | Cultură | Music

  0

  În fața unui public numeros, încărcat cu energie pozitivă, băieții de la Byron au făcut un show de zile mari duminică seară la Picnic Festival. Concertul a adus în urechile arădenilor melodii precum „Perfect”, „O mie de chipuri” sau „Mă simt minunat”… și chiar așa s-au simțit și cei din public ascultându-i pe Byron, chiar minunat!

  Cu toate că oficial e considerată o trupă bucureșteană, fiind fondată în capitală, în anul 2006, membrii ei sunt din mai multe colțuri ale țării. Deși Byron cam are „lipită pe frunte” eticheta de trupă underground, muzica lor începe să fie tot mai apreciată și putem spune lejer că sunt pe cale să treacă pragul către mainstream.  Stilul pe care îl abordeză e catalogat ca „neo-progressive”, „adult-alternative” sau chiar „intellectual rock”, însă ei spun despre muzica lor că e „un fel de rock”. Până la ora actuală au scos 6 albume și au compus chiar și coloana sonoră pentru un film serial producție originală HBO România.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.