Muzică și poezie în curtea Muzeului Preparandiei

  de Special Arad | 24 iunie 2020, 1:37 PM | Cultură

  0

  Vineri, 26 iunie 2020, de la ora 18:00, în curtea Muzeului Preparandiei din municipiul Arad, strada Preparandiei nr. 13, va avea loc un recital de muzică clasică cu cvartetul Adagio, în timpul căruia actorul Zoltan Lovas va recita poezii de dragoste.

  Membrii cvartetului Adagio – Florin Gherghel, Marina Lei, Gavril Cenădan și Romeo Sălăjan – au pregătit câteva piese clasice din repertoriul universal, dar și piese românești.

  Intrarea la eveniment va fi liberă, dar se va face doar pe bază de rezervare telefonică, la numărul 0740.946.821.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.