Cine-concert la Cinematograful Grădiște

  de Special Arad | 20 martie 2019, 1:31 PM | Cultură | Film

  0

  Pe scena cinematografului din Grădiște va fi prezentat un recital de muzică din filme al cvartetului Adagio, în timpul căruia, pe ecran vor putea fi urmărite cele mai bune imagini din filme celebre. Evenimentul „Filme în concert“ va avea loc sâmbătă, 23 martie 2019, de la ora 19:00 și a fost gândit după modelul cine-concertelor.

  Printre filmele selecționate se află „Romeo și Julieta“, „Lista lui Schindler“, „Gladiatorul“, „Titanic“, „Pirații din Caraibe“ și „Parfum de femeie“.

  În timp ce pe ecranul cinematografului vor rula imaginile din filme, cei patru membri ai cvartetului Adagio vor interpreta, live, partituri din aceste filme.

  Rezervări de locuri se pot face la numărul de telefon 0740 946 821 și pe adresa de email: [email protected]
  Organizatorii sunt Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, în parteneriat cu Filarmonica de Stat Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.