Update Concert pop clasic în grădina de vară a cinematografului din Grădiște. Toate locurile au fost deja rezervate

  de [email protected] | 5 august 2020, 2:46 PM | Cultură

  0

  Vă place Edith Piaf, Yiruma, Ed Sheeran, Passenger? Ați fi curioși să vedeți cum sună melodiile lor din topurile internaționale pe acorduri clasice? Puteți afla de la Cvartetul Adagio, la Cinema Grădiște, în grădina de vară.

  Evenimentul „Pop Clasic” va avea loc vineri, 7 august 2020, de la ora 20, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște.

  Cvartetul Adagio înseamnă: Marina Lei, Gavril Cenădan, Florin Mihai Gherghel și Romeo Sălăjan.

  Intrarea va fi liberă pe bază de rezervare la numărul de telefon/WhatsApp: 0740 946 821.

  UPDATE

  La scurt timp după publicarea acestui articol, Centrul Municipal de Cultură a anunțat că toate locurile au fost deja rezervate.

  Persoanele care au rezervat locuri și din diverse motive nu mai pot să participe la eveniment sunt rugate să anunțe organizatorii la numărul de telefon 0740 946 821 sau pe pagina de Facebook CMCA, astfel încât să se poată prelua alte cereri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.