Poezie cu Zoli Lovas, muzică clasică cu Cvartetul Adagio și proiecția filmului „Maria, Regina României“ la Cinema Arta, de Ziua Culturii Naționale

  de Special Arad | 14 ianuarie 2020, 6:24 PM | Cultură

  0

  Ziua Culturii Naționale va fi marcată la Arad printr-un eveniment prin care se dorește atât omagierea marelui poet național, Mihai Eminescu, de la a cărui naștere se împlinesc anul acesta 170 de ani, cât și a unor personalități marcante ale muzicii și istoriei României.

  Programul cultural include iluminarea clădirii Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ în culorile drapelului României și prezentarea mesajului ministrului Culturii, recital de poezie cu Zoli Lovas și muzică clasică cu Cvartetul Adagio la Cinema Arta, după care, tot la Cinema Arta, proiecția filmului românesc „Maria, Regina României“.

  PROGRAM COMPLET:
  ora 18.00 – Iluminarea clădirii Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ în culorile drapelului României și prezentarea mesajului ministrului Culturii
  Cinematograful Arta
  ora 18.30 – Recital de poezie și muzică clasică cu Zoli Lovas, Cvartetul Adagio și Florin Gherghel
  ora 19.00 – Proiecția filmului „Maria, Regina României“.

  Pentru a evita aglomerația, organizatorii vă recomandă să rezervați locuri din timp, la numărul de telefon/WhatsApp: 0740 946 821.

  Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.