miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Muzeul de Artă a avut de zece ori mai mulţi vizitatori de când a introdus sala imersivă și tablourile interactive

  de Special Arad | 3 august 2023, 6:08 PM | Cultură

  0

  Noua sală imersivă din Muzeul de artă

  În ultimele trei luni, Muzeul de Artă din Arad a avut de zece ori mai mulţi vizitatori decât înainte, atracția principală fiind noua abordare expoziţională, cu tablouri interactive, proiecţii, realitate augmentată sau mese digitale interactive.

  Potrivit Radio Timișoara, peste 4.000 de vizitatori au călcat pragul Muzeului de Artă, mulţi dintre ei fiind atraşi şi de prima expoziţie „Art Safari” din județ, care a fost deschisă timp de trei luni, până la final de iulie.

  Muzeul de Artă de pe strada Gheorghe Popa de Teiuș 2-4 (etajul II), secţie a Complexului Muzeal Arad, s-a redeschis în data de 10 mai, după aproape un an de renovări, reamenajări și modernizări care au costat 750.000 de lei.

  Citește și:

  •  Muzeul de Artă s-a redeschis cu o sală imersivă, tablouri interactive, o expoziție Onisim Colta și „Art Safari la Arad” | Video

  •  Nod în spațiul kimæra-ei. O (cos)mică contracție | Video

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.