duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit Adrian Mușat, fost atacant al ACU Arad. Avea doar 42 de ani

  de Special Arad | 18 martie 2023, 3:19 PM | Povești despre oameni | Sport

  0

  Fostul atacant Adrian Mușat a murit la vârsta de 42 de ani, din cauza unei boli incurabile. „Ne luăm rămas bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line Adi!”, au transmis pe pagina de Facebook a clubului cei de la CSM Sighetu Marmației.

  Și reprezentanții clubului Avântul Bârsana, pentru care Adrian Mușat a evoluat în sezonul 2018/2019, au transmis un mesaj de rămas bun

  Deși a jucat numai un sezon (2018-2019) pentru echipa noastră, Mușat Adrian Constantin a intrat în sufletul și inimile tuturor colegilor și suporterilor și va rămâne pentru totdeauna acolo. Colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Bârsana este alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe!”, e mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului Avântul Bârsana.

  Născut la 8 Septembrie 1980, Mușat a fost crescut la echipa Plimob Sighet. A jucat la echipe precum Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Bärnbach, ASK Koflach (ambele Austria), CSM Sighetu Marmației, echipa de la care s-a retras în urmă cu doi ani.

  Apogeul carierei l-a atins la Gloria Bistrița și Extensiv Craiova, echipe la care a activat în Divizia A.

  Sursa: Gândul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.