Mulți fulgi, puțin fotbal… Scor final: UTA -Viitorul Constanța 0-0

  de Special Arad | 15 ianuarie 2021, 6:51 PM | Sport | Topic special

  1

  Primul meci al arădenilor, în 2021, s-a jucat , așa cum bine știu iubitorii fotbalului, acasă la Arad, pe Stadionul Francisc von Neuman. Din păcate, în prima repriză fotbalul a ca lipit, cele două echipe anihilându-se reciproc, cu un plus pentru UTA care a avut două ocazii de prin Roger, plus o lovitură liberă a lui Hora, trecută peste poartă.

  Nici în a doua repriză fotbalul nu a apărut în modul în care îl așteptam, băieții noștri nereușind să înscrie golul victoriei, atât de așteptat. Practic, la nicio poartă, în cele 90 de minute, nu a existat vreo ocazie mare, așa încât este de înțeles și remiza albă înregistrată la final.

  De reținut că din minutul 83, Viitorul Constanța a jucat în zece oameni, Ghiță fiind eliminat.

  Echipele de start:

  UTA: Iacob – Tomozei,  Erico,  Benga,  Simo  – Albu, Vorobjovas  – Oroian, Roger,  Rusu – Hora.

  Viitorul: Cojocaru – Bobo, Dobroslavevic, Ghiță, Nooijer – Benzar,  Artean,  Ciobanu  – Fernandes,  Luckassen,  Ganea.

  Revenim cu amănunte și cronica meciului.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.