Motorola va lansa smartphone-ul Edge Plus pe 22 aprilie

  de Special Arad | 21 aprilie 2020, 1:00 PM | IT

  0

  (foto: xiaomist.com)

  După multă așteptare, suntem în sfârșit aproape să vedem compania Motorola lansând următorul său smartphone pilot: Motorola Edge Plus. Prima dată ne-am așteptat să vedem Motorola lansând pe Edge Plus la Mobile World Congress 2020 de la Barcelona, înainte ca GSMA să anuleze evenimentul din cauza virusului corona.

  Acum, Motorola va lansa un noul său telefon emblematic la un eveniment online în 22 aprilie, potrivit unui tweet oficial – și există șanse mari să fie Motorola Edge Plus despre care am auzit de mai multe ori în ultimele luni. Compania Motorola a confirmat data și ora cu o postare pe twitter și, probabil, va da mai multe detalii pe măsură ce evenimentul se apropie. Motorola va anunța două dispozitive sub noul brand Edge.

  Acesta este un eveniment important pentru Motorola, în special, având în vedere că este concentrată mai ales pe dispozitivele de nivel mediu, accesibile, în ultimii ani, mai degrabă decât pe telefoane de ultimă generație. Motorola Inc. a fost o companie multinațională de telecomunicații din Illinois, SUA. În ianuarie 2011 s-a divizat în Motorola Mobility și Motorola Solutions. În august 2011 Motorola Mobility, continuatoarea pe linie de telefonie, a fost achiziționată de către Google. În ianuarie 2014 a fost vândută companiei chineze Lenovo cu 2,91 miliarde de dolari.

  Într-o postare pe contul oficial de Twitter, Motorola dezvăluie că va găzdui o lansare digitală „E-vent” pe 22 aprilie, conform Android Authority. Deși suntem siguri că acest eveniment este pentru Motorola Edge Plus, informațiile despre anunțul de lansare nu menționează receptorul pe nume. În schimb, doar spune că evenimentul este pentru dispozitivul-pilot al companiei, iar videoclipul însoțitor evidențiază afișajul tip cascadă al noului smartphone.

  Motorola Edge Plus este de așteptat cu un procesor Snapdragon 865, 8 / 12GB de memorie RAM și o baterie de 5.170 mAh. Alături de camera principală de 108 megapixeli din spate, receptorul este de așteptat să mai aibă două camere: o cameră cu unghi larg de 16MP și o cameră de 8MP cu teleobiectiv. O cameră de 25MP în față pentru selfie și apeluri video și o mufă pentru căști de 3,5 mm mai sunt în dotare. De asemenea, se așteaptă și un model Edge mai ieftin, gen Galaxy S10 Lite sau Galaxy Note 10 Lite, care ar putea avea un hardware mai puțin puternic și o cameră principală de 64MP.

  Ne așteptăm ca Motorola Edge Plus să ofere un ecran curbat de 6,67 inch cu rezoluția 2340 x 1080 și o rată de actualizare a ecranului de 90Hz. Sistemul de operare Android 10 va fi la bord din cutie. Cu acest procesor Snapdragon de top înseamnă că smartphone-ul va avea și conectivitate 5G. Smartphone-ul Motorola Edge Plus se vrea rivalul lui Samsung Galaxy S20 și al telefoanelor din seria OnePlus 8.

  Chiar dacă din cunoscuta compania americană a mai rămas doar numele, suntem încântați să vedem că Motorola se întoarce pe piața telefoanelor high-end de ultimă generație. Așteptăm să vedem ce alte surprize ne dezvăluie oficial Motorola săptămâna viitoare și vor reveni cu informații.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.